ПРОДУКТИ
Машина за тониране на мазилки и латекс
Машина за тониране на мазилки и латекс
Венецианска мазилка
Структурната система Венецианско Стуко е идеално решение за почитателите на античните акценти в аранжирането на интериора. Трислойното декоративно покритие позволява естетично имитиране на старинните декоративни техники, придава на стената изискан, индивидуален вид с характерен блясък. Системата Стуко е създадена на базата на акрилни свързващи елементи и мраморен прах. Може да бъде оцветена в избран цвят, при което винаги се постига неповторим, впечатляващ ефект.
Травертино
Травертино е фасадна мазилка с вид на луксозна каменна облицовка за външно приложение. Създадена е с цел пресъздаване на външната визия на камъка „травертин”.
Палитра от цветове на бои латекс и мазилки.
Мазилка графито
Графито за облицоване на вертикални и хоризонтални повърхности.Декоративна мазилка Графито отлично се нанася на различни повърхности: бетон, гипсокартон, стиропор, фибран, дърво, метал, стъкло и др.Отличителни белези на декоративна мазилка Графито: лек материал, бързо нанасяне, притежава отлични експлуатационни качества и има отлична адхезия-нанася се на най различни видове повърхности.
Мазилка травертино
ТРАВЕРТИНО е иновативен продукт,  който се използва за постигане на ефекта на камъка травертин,използван в архитектурата на древния Рим.Успешно се комбинира с други материали на Оикос и се тонира в различни цветове, за да наподоби както по цвят , така и по структора различни видове естествен камък- пясъчници,вулканични скали, дялян камък. Ефекът на естествен камък е подходящ както за фасади на исторически значими сгради, така и за интериори на модерни хотели, ресторанти, офиси.Продуктът се произвежда от мраморно брашно и специални свързващи вещества.Свързва се отлично с основата, паропропускрив, водоотблъскващ, предпазва от образуване на мухъл.
Инстументи за нанасяне на мазилки

Маламашка за венециано
МАЛАМАШКА- професионална за полиране на венецианска мазилкаи други подобни.Трапецовидна , инокс, огледално полирана със скосени ръбове.Двукомпонентна  дръжка: дърво и гума.
Афрески
Тапети с винилно покритие - лесни за почистване и поддържане. Подходящи за кухни, спални, хол, детски стаи.
 
     
 
Тапети нова колекция 2012 Нова колекция български тапети 2012г. с винилно покритие.
виж още
 
Цветови решения - богата гама от цветови решения, форми и комбинации на моделите.
     
 
Тапети стил Барок - над 10 вида цветови решения.
     
 
Каталози - немски, холандски и италиански колекции за масовия потребител и дизайнерски изпълнения.
 
     
 
Фототапети - Добре дошли, в сайта за различните висококачествени фототапети с гарантирано европейско качество. В нашия онлайн каталог за фототапети Ви предлагаме голямо разнообразие на модели като цени, в наличност.
виж още
 
Паркет - ламиниран паркет, широка гама дизайни с уникална потребителска стойност. Удовлетворяват всички нужди и вкусове. Паркети Tarkett – без компромис в качеството. Предлагаме колекция Черно и бяло, Каменна колекция, Дъбова колекция.
     
 
Первази и лайсни - Первазът и лайсната са елементи важни за всеки под. Разстоянието което се оставя между паркета и стените при монтирането му, се скрива с тяхна помощ. Первазът се монтира по всички ъгли свързващи пода и стената.


PVC-первази:


- добра еластичност, поемаща кривини по стените
- качествен PVC - материал със 100 % влагоустойчивост
- богата цветова гама, даваща подходящия избор за всеки цвят паркет
- лесен и удобен монтаж, с възможност винаги да бъде демонтиран
- готови свързващи елементи - ъгли, снадки, тапи - съответстващи на цвета на перваза
- стабилизират монтирания под
- оптимално добра цена


     
 
Килими - нека те внесат усмивка и настроение във Вашето ежедневие! Белгийските килими са символ на високо качество и модерен дизайн . Килимите са лесни за почистване поради специалното антистатично третиране, цветовете им са високо устойчиви на светлина, термофиксиран полипропилен за по- добра устойчивост на влакната и цветовете на килима. Имат Бода на1,000,000 кв. м.: 1,000,000
   
     
 
Балатуми - ширина 2м, 3м, 3.5м, 4м; дебелина: 1.8мм, 2.8мм, 3мм.
 
     
 
Завеси за баня – стилни завеси за баня – текстилни и винилни. Кошчета и държачи изработени от висококачествена пластмаса и хромирани. Постелки за вана/душ. Килимчета за баня.
   
     
 
Бои, латекс – многообразие от цветове на интериорни бои и латекс за външно и вътрешно боядисване.
 
     
 
Всичко за дома Ви – стъкло, аркопал, порцелан, ратан, керамика и сувенири - Малката подробност и детайл, които ще внесат колорит във Вашето интериорно решение.
виж още
 
Спално бельо и декоративни възглавници - Спалното бельо е необходимост за всеки дом. То трябва да е меко и приятно на допир, защото е в контакт с нас през най-сладките моменти от живота ни. В същото време спалното бельо трябва да е от издръжлива материя, която да не се свива прекалено много и да позволява често пране.