Избери от менюто
Вашата количка

За нас

Фирма Стил-8 ЕООД е на българския пазар от 27 години. Основната ни дейност е търговия на едро и дребно с тапети, като официален дистрибутор на българската фабрика “Алмапласт” - Ботевград. Предлагаме и най-новите колекции тапети, произведени от водещи европейски компании - немски, италиански и холандски дизайнерски изпълнения. Тапетите ни са винилови, хартиени, текстилни и с ПВЦ покритие. Ще Ви представим едно изключително богатство от цветови решения. Можем да постигнем ефектни комбинации чрез лепенето на тапети хоризонтално или вертикално.

Неслучайно родината на тапета е Китай, където първоначално са били използвани ръчно рисувани платна за декорация. Те са изобразявали пейзажи, птици, цветя. Днес тапетите триумфално се завръщат в декорацията на съвременния дом. Внасят неповторим уют и топлина. Миещата повърхност лесно се поддържа чиста. Те са плътни, здрави и устойчиви на външни наранявания и светлина.

В магазин Стил гр. Стара Загора ще намерите още и 3D фототапети, ламиниран паркет, латекс и мазилки, мокети, килими, балатум, мебелно фолио, корнизи, завеси за баня, домашни потреби, сувенири и керамика. Предлагаме богато разнообразие от модели и индивидуална работа с всеки клиент. Заедно предоставяме на хората възможност да се наслаждават на по-качественото си ежедневие вкъщи или по време на работа.

Ние създаваме мечти!