Избери от менюто
Вашата количка

Латекс

Brand: Израел Model: Flis тапет за гипскартон
Цената е за 1 метър.Има специално лепило за фибро-тапетиFlis Тапет за гипсокартон. Лесно и удобно решение!Бързо и лесно възстановяване на пукнатини в гипсокартон и шпакловки. Без шлайфане и шкурене...
2.00лв.
Brand: Италия Model: Брокат - ЗЛАТО 250 мл 3Д
Перли за латекс и мазилка – ЗЛАТНА Блясък в различни нюанси в специална неутрална емулсия. Продуктът може да се използва като добавка към обикновени или цветни бои и бои на водна основа от всички нюанси. Ефектът е поразителен след изсъхването на боядисания участък – сребърна или златна перла Лесен з..
29.00лв.
Brand: Италия Model: Брокат - СРЕБРО 250 мл 3Д
Перли за латекс и мазилка – СРЕБРО Блясък в различни нюанси в специална неутрална емулсия. Продуктът може да се използва като добавка към обикновени или цветни бои и бои на водна основа от всички нюанси. Ефектът е поразителен след изсъхването на боядисания участък – сребърна или златна перла Лесен з..
29.00лв.
Brand: Израел Model: Готова фина шпакловка Joint
Цена за 25кгГотова фина шпакловка със запълващи и заглаждащи свойства.Качествено американско съединение за запълване и изглаждане на гипскартон, бетон и мазилка. За вътрешна употреба преди нанасяне на боя..
45.00лв.
Brand: Израел Model: GENERAL BOND
Многофункционален дълбоко проникващ акрилен грунд.Бетон контакт преди шпакловки бои мазилки. Опаковка 1 ; 5 литра Разход 40м2 /л...
12.50лв.
Model: Латекс Tambour Supercril - Бяло
Висококачествена акрилна боя за стени за вътрешна и външна употребаВисококачествена и високоякостна чисто бяла боя.Лесно се нанася за равномерно, равномерно дълбоко матово покритие. Боядисаната повърхност има елегантен външен вид и запазва белотата.Различава се с повишена устойчивост на влага, ..
15.50лв.
Brand: Израел Model: Латекс ESSENTIA
Цената е за 5 литра.Латексова боя с лек сатенен ефект. Предназначена за боядисване на вътрешни стени и тавани. Устойчива на мокро почистване без да вреди покритието. Боята е екологично чиста с минимално съдържание на летливи органични съединения.Основата трябва да бъде здрава суха гладка почистена о..
44.00лв.
Brand: Италия Model: Латекс Акринол 1л бял за баня
Предназначение:Ново боядисване и възстановяване; Вътрешно боядисване на стени над цоклите (които не се обливат с вода) и тавани във влажни помещения (бани); в битови помещения: кухни, килери, перилни помещения, избени помещения; помещения в хранително-вкусовата промишленост; Вътрешно боядисване на с..
17.90лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)