Избери от менюто
Вашата количка

Marbet design

Brand: Marbet design Model: Декоративен перваз INTERO - HD-1 - 2.20м - 13/65мм
Декоративен перваз INTERO Цената е за брой.Колекция первази ИНТЕРО са с минималистични, прави линии - идеално съвпадащи с модерния интериор. Създадени са от пресован стиропор, специално обработен , удароустойчив, твърд материал. Первази ИНТЕРО намират приложение както в  търговските обекти, так..
17.00лв.
Brand: Marbet design Model: Декоративен перваз INTERO-HF-3 с канал за скрито осветление
Декоративен перваз INTERO - HF-3  - 2м - 22/109 мм - с канал за скрито осветлениеКолекция первази ИНТЕРО са с минималистични, прави линии - идеално съвпадащи с модерния интериор. Създадени са от пресован стиропор, специално обработен , удароустойчив, твърд материал. Первази ИНТЕРО намират прило..
26.60лв.
Brand: Marbet design Model: Декоративен перваз INTERO - HW-1 - 2м - 22/11мм
Декоративен перваз INTERO - HW-1 - 2м - 22/11ммЦената е за брой.Стиропорните первази са едно красиво и евтино решение за декорация на дома. Те са с дължина от 2 метра. Первазите от стиропор са перфектно решение за клиенти с ограничен финансов бюджет. В същото време боядисани ..
7.80лв.
Brand: Marbet design Model: Лепило за стиропор Titan Plus 1.5 kg
Лепило за стиропорни корнизи, розетки, таванни пана, изолационни тапети и други изделия от стиропор. Не е подходящо за ремонтни дейности на открито. Разход: 200-250 гр./кв.м. Състояние: пастообразно. Цвят: снежнобял. Опаковка: 1,5 кг. Произход: Полша...
3.80лв.
Brand: Marbet design Model: Лепило за стиропор Titan Plus 1kg
Лепило за стиропорни корнизи, розетки, таванни пана, изолационни тапети и други изделия от стиропор. Не е подходящо за ремонтни дейности на открито. Разход: 200-250 гр./кв.м. Състояние: пастообразно. Цвят: снежнобял. Опаковка: 1кг. Произход: Полша...
3.00лв.
Brand: Marbet design Model: Лепило,силикон за стиропор Titan Premium 310ml
Акрилно лепило за корнизи, розетки и други декоративни елементи от стиропор.Цвят: снежнобял.Консистенция: паста. Не съдържа разтворители.Опаковка: 310mlПроизход: Полша.С помощта на пистолет, изстискайте лепилото от патрона и го нанесете на ивици с диаметър около 5 мм. След това деликатно притиснете ..
3.50лв.
Brand: Marbet design Model: Лепило,силикон за стиропор Titan Super 310ml TTH321
Акрилно лепило за корнизи, розетки и други декоративни елементи от стиропор.Цвят: снежнобял.Консистенция: паста. Не съдържа разтворители.Опаковка: 310mlПроизход: Полша.С помощта на пистолет, изстискайте лепилото от патрона и го нанесете на ивици с диаметър около 5 мм. След това деликатно притиснете ..
4.40лв.
Brand: Marbet design Model: Розетка R-30 мотив Версаче - Ф60см
Розетка R-30 мотив Версаче - Ф60смДекоративните розетки за таван серия RПроизведени от експандиран полистирол по класическа технология и се отличават с много добро съотношение цена/качествоПолагат се на тавана и завършват визията на помещениетоМогат да се боядистват с алкидни бои и латексиМонтират с..
14.40лв.
Brand: Marbet design Model: РОЗЕТКА R18 20СМ
Декоративна розетка за таван R18 с размер ф20 см.Декоративните розетки за таван серия RПроизведени от експандиран полистирол по класическа технология и се отличават с много добро съотношение цена/качествоПолагат се на тавана и завършват визията на помещениетоМогат да се боядистват с алкидни бои и ла..
5.50лв.
Brand: Marbet design Model: Стирoпорен перваз В-24 злато 70мм х90 мм
Стиропорен первазЦената е за брой.Стиропорните первази са едно красиво и евтино решение за декорация на дома. Те са с дължина от 2 метра. Первазите от стиропор са перфектно решение за клиенти с ограничен финансов бюджет. В същото време боядисани в цвят по-избор, те ще придада..
12.00лв.
Brand: Marbet design Model: Стиропорен перваз B1 32/32 мм
Стиропорен перваз B1  32/32 ммСтиропорните первази са едно красиво и евтино решение за декорация на дома. Те са с дължина от 2 метра. Первазите от стиропор са перфектно решение за клиенти с ограничен финансов бюджет. В същото време боядисани в цвят по-избор, те ще придадат з..
2.90лв.
Brand: Marbet design Model: Стиропорен перваз B10 45,5/9мм
Стиропорен перваз B10  45,5/9ммЦената е за брой.Стиропорните первази са едно красиво и евтино решение за декорация на дома. Те са с дължина от 2 метра. Первазите от стиропор са перфектно решение за клиенти с ограничен финансов бюджет. В същото време боядисани в цвят по-и..
4.20лв.
Показани 1 от 12 | 36 (3 Страници)