Избери от менюто
Вашата количка

Adorn

Brand: Adorn Model: Профил за скрито осветление - LD 18
Цена за 1 Брой Профил за скрито осветление - LD 18Профилите за LED осветление са изключително ефектно решение за вашия интериор. Монтажът е елементарен като има няколко изисквания:Залепването за стената се осъществява посредством монтажно лепилоБоядисването е задължително. Използва се..
37.00лв.
Brand: Adorn Model: 3D Интериорни тухлени панели - бяло 2
Интериорни 3D панели тип Тухли Размер : 50 х 120 х 3,5 смМогат да се боядисватЦената е за брой Панелите, изработени от EPS (експандиран полистирол) с имитация на Тухли са чудесна алтернатива на естествените варианти и идеален избор за интериорно и екстериорно декор..
17.00лв.
Brand: Adorn Model: 3D Интериорни тухлени панели -бяло
Интериорни 3D панели тип Тухли Размер : 50 х 120 х 3,5 смЦената е за брой Могат да се боядисватПанелите, изработени от EPS (експандиран полистирол) с имитация на Тухли са чудесна алтернатива на естествените варианти и идеален избор за интериорно и екстериорно декор..
17.00лв.
Brand: Adorn Model: Профил за скрито осветление - LD 02
Цена за 1 БройПрофил за скрито осветление - LD 02Профилите за LED осветление са изключително ефектно решение за вашия интериор. Монтажът е елементарен като има няколко изисквания:Залепването за стената се осъществява посредством монтажно лепилоБоядисването е задължително. Използва се латек..
19.00лв.
Brand: Adorn Model: Профил за скрито осветление - LD 03
Цена за 1 БройПрофил за скрито осветление - LD 03Профилите за LED осветление са изключително ефектно решение за вашия интериор. Монтажът е елементарен като има няколко изисквания:Залепването за стената се осъществява посредством монтажно лепилоБоядисването е задължително. Използва се латек..
25.00лв.
Brand: Adorn Model: Профил за скрито осветление - LD 05
Цена за 1 БройПрофил за скрито осветление - LD 05Профилите за LED осветление са изключително ефектно решение за вашия интериор. Монтажът е елементарен като има няколко изисквания:Залепването за стената се осъществява посредством монтажно лепилоБоядисването е задължително. Използва се латек..
53.00лв.
Brand: Adorn Model: Профил за скрито осветление - LD 06
Цена за 1 БройПрофил за скрито осветление - LD 06Профилите за LED осветление са изключително ефектно решение за вашия интериор. Монтажът е елементарен като има няколко изисквания:Залепването за стената се осъществява посредством монтажно лепилоБоядисването е задължително. Използва се латек..
19.90лв.
Brand: Adorn Model: Профил за скрито осветление - LD 07
Цена за 1 БройПрофил за скрито осветление - LD 7Профилите за LED осветление са изключително ефектно решение за вашия интериор. Монтажът е елементарен като има няколко изисквания:Залепването за стената се осъществява посредством монтажно лепилоБоядисването е задължително. Използва се латекс..
74.00лв.
Brand: Adorn Model: Профил за скрито осветление - LD 08
Цена за 1 БройПрофил за скрито осветление - LD 8Профилите за LED осветление са изключително ефектно решение за вашия интериор. Монтажът е елементарен като има няколко изисквания:Залепването за стената се осъществява посредством монтажно лепилоБоядисването е задължително. Използва се латекс..
66.00лв.
Brand: Adorn Model: Профил за скрито осветление - LD 09
Цена за 1 БройПрофил за скрито осветление - LD 09Профилите за LED осветление са изключително ефектно решение за вашия интериор. Монтажът е елементарен като има няколко изисквания:Залепването за стената се осъществява посредством монтажно лепилоБоядисването е задължително. Използва се латек..
71.00лв.
Brand: Adorn Model: Профил за скрито осветление - LD 10
Цена за 1 БройПрофил за скрито осветление - LD 10Профилите за LED осветление са изключително ефектно решение за вашия интериор. Монтажът е елементарен като има няколко изисквания:Залепването за стената се осъществява посредством монтажно лепилоБоядисването е задължително. Използва се латек..
17.00лв.
Brand: Adorn Model: Профил за скрито осветление - LD 11
Цена за 1 БройПрофил за скрито осветление - LD 11Профилите за LED осветление са изключително ефектно решение за вашия интериор. Монтажът е елементарен като има няколко изисквания:Залепването за стената се осъществява посредством монтажно лепилоБоядисването е задължително. Използва се латек..
22.00лв.
Показани 1 от 12 | 36 (3 Страници)