Избери от менюто
Вашата количка

Израел

Brand: Израел Model: Четка SOFTIP BRUSH Q3108-2
Четка от синтетичен смес за всички видове бои, латекси и на маслена основа. Мека четка осигуряваща перфектен финиш. Дръжка твърда пластмасова перлено – жълта...
10.90лв.
Brand: Израел Model: Flis тапет за гипскартон
Цената е за 1 метър.Има специално лепило за фибро-тапетиFlis Тапет за гипсокартон. Лесно и удобно решение!Бързо и лесно възстановяване на пукнатини в гипсокартон и шпакловки. Без шлайфане и шкурене...
2.00лв.
Brand: Израел Model: Готова фина шпакловка Joint
Цена за 25кгГотова фина шпакловка със запълващи и заглаждащи свойства.Качествено американско съединение за запълване и изглаждане на гипскартон, бетон и мазилка. За вътрешна употреба преди нанасяне на боя..
45.00лв.
Brand: Израел Model: GENERAL BOND
Многофункционален дълбоко проникващ акрилен грунд.Бетон контакт преди шпакловки бои мазилки. Опаковка 1 ; 5 литра Разход 40м2 /л...
12.50лв.
Brand: Израел Model: Декоративна мазилка Safari Злато
Метален ефект, който осигурява външен вид на диви дюни за вътрешни стениВреме за сушенеСухо на допир: 2 часаКрайно сушене: един денSafari  е декоративна интериорна мазилка на водна основа, с високо качество и здравина, лесна за употреба. Изисканият перлен ефект, напомнящ пясъчни дюни, я прави н..
42.00лв.
Brand: Израел Model: Beton ефект цимент
8 кг.Може да се нанася върху груба мазилка, бетон, минерални повърхности, циментови плоча, гипсокартон, шперплат и повърхности със стара боя на интериора и екстериора...
105.00лв.
Brand: Израел Model: Cashmere
Време за сушене :Сухо на допир: 1 часКрайно сушене: 1 денГотовност между слоевете : Два часаИзчислено покритие : 6-8 квадратни метра / литърПрепоръчително разреждане - Цветът е готов за употребаCashmere е интериорна декоративна мазилка на водна основа, която пресъздава луксозно кадифе, с нежна визия..
52.00лв.
Brand: Израел Model: Safari Перла
завършек     -   Метален матВреме за сушене  -  Сухо на допир: 2 часаКрайно сушене: един денИзчислено покритие :  4-6 квадратни метра / литърПрепоръчително разреждане  : Цветът е готов за употреба..
40.00лв.
Brand: Израел Model: SUEDE METALLIC
Suede е акрилно покритие за вътрешно и външно декориране на стени, пресъздаващ метален или пясъчно-велурен завършек. С уникалната си текстура, здравина и лесно нанасяне, мазилката е предпочитана от архитекти и дизайнери. Ефектът варира в зависимост от осветлението, ъгъла и метода на нанасяне. Подход..
159.00лв.
Brand: Израел Model: SUEDE NATURAL
Акрилна декоративна мазилка създава велурено покритие.Опаковка 3лРазход 3-4м2 за литър..
130.00лв.
Brand: Израел Model: Декоративна мазилка Крокодил
Към тази мазилка се използва и релефна боя за основа 5 кг -18лв. / 25кг-75,50лвНанася се със специален валяк.Може да е във различни цветове.Много често в стилен интериор дизайнерите използват естествен материал под кожата на крокодил. Красива кожена мебел на снимката, декорация е обект на елегантнос..
99.00лв.
Brand: Израел Model: ТРАВЕРТИН
Към травертина се използва и релефна боя за основа 5 кг -18лв. / 25кг-75,50лвМазилка на варова основа с различни пълнители, особено подходящи за декорация на вътрешни и външни повърхности от висок клас.Изключително стилна декорация за вътрешни и външни повърхности, която е отличен и елегантен завърш..
100.00лв.
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)