Избери от менюто
Вашата количка

Италия

Brand: Италия Model: Блажна боя тамбур- ЗЛАТНА-0,25
Декоративно синтетично златно покритие на основата на разтворители. За боядисване на изделия от дърво и метал като: рамки за картини, огледала и други декоративни елементи. Само за вътрешна употреба ..
16.00лв.
Brand: Италия Model: Блажна боя тамбур- СРЕБРО-0,75мл
Синтетична боя с метален сребрист оттенък, много ниска миризма. Образува хомогенно, грациозно копринено покритие със блясък от сребро. Поддържа отлично качество и цвят на покритието за дълъг период. Лесно се разпространява по повърхността, не оставя ивици, изсъхва бързо. Има висо..
39.00лв.
Brand: Италия Model: Брокат - ЗЛАТО 250 мл 3Д
Перли за латекс и мазилка – ЗЛАТНА Блясък в различни нюанси в специална неутрална емулсия. Продуктът може да се използва като добавка към обикновени или цветни бои и бои на водна основа от всички нюанси. Ефектът е поразителен след изсъхването на боядисания участък – сребърна или златна перла Лесен з..
29.00лв.
Brand: Италия Model: Брокат - СРЕБРО 250 мл 3Д
Перли за латекс и мазилка – СРЕБРО Блясък в различни нюанси в специална неутрална емулсия. Продуктът може да се използва като добавка към обикновени или цветни бои и бои на водна основа от всички нюанси. Ефектът е поразителен след изсъхването на боядисания участък – сребърна или златна перла Лесен з..
29.00лв.
Brand: Италия Model: Венециано Cameleo
Mазилка на акрилна основа за интериорна декорация. С нея се постига “мраморен ефект” в различни цветови решения. Продуктът се нанася на три ръце с маламашка за Венецианска мазилка. Свойства:- отлична паропропускливост- предотвратява образуването на мухъл и плесен- нетоксичен за ч..
15.00лв.
Brand: Италия Model: Латекс Акринол 1л бял за баня
Предназначение:Ново боядисване и възстановяване; Вътрешно боядисване на стени над цоклите (които не се обливат с вода) и тавани във влажни помещения (бани); в битови помещения: кухни, килери, перилни помещения, избени помещения; помещения в хранително-вкусовата промишленост; Вътрешно боядисване на с..
17.90лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)